Fotoalbum

Etentje 2015

Mevr. A. Nobel-Roest is 40 jaar lid van onze vereniging en dhr H.J.K. Jongneel is 25 jaar.  Adrie is ons nieuwe ere-lid en krijgt van de voorzitter een sieraad overhandigd en Henk krijgt het speldje van haar opgespeld.   

Buitenoefening bij kaasboerderij Speksnijder

Onze leden zijn 14 oktober 2015 gastvrij ontvangen bij Gerrit, Nel en Jan Speksnijder voor de jaarlijkse oefening. Onze lotussen konden met het opzetten van de wonden nog lachen, maar o o wat hadden ze toch een pijn tijdens de oefening. Het was weer super gedaan !

Etentje 2016

Op 23 Maart 2016 heeft de EHBO- vereniging van Lekkerkerk weer 2 leden gehuldigd.
Mevr Annie Kapteyn-van Wijnen is 40 jaar lid en heeft de gouden speld opgespeld gekregen.
Ook Mevr Corrie van Wijngaarden onze voorzitter is al 25 jaar lid en kreeg de zilveren speld opgespeld.
Voor al hun inspanning als actief lid hebben beide een mooi kado daarbij gekregen.
Tijdens deze avond is er ook op gepaste wijze afscheid genomen van de seretaris, welke haar functie noodgedwongen moest opzeggen en 1 van onze lotussen.
De lotussen ondersteunen ieder seizoen de lessen door ongevallen zo realistisch mogelijk na te spelen. Van bevallingen tot epileptische aanvallen of brandwonden, niets is hun te gek. We vinden het dan ook jammer dat Marja Hofman heeft besloten te stoppen.

Het bestuur heeft Annie Kapteyn-van Wijnen naar aanleiding van haar bewezen diensten de afgelopen 40 jaar als Erelid benoemd.

Samen met de heer C Dullaart en Mevr.Adrie Nobel -Roest is zij het derde erelid.